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Contribution à l'étude des répercussions éventuelles de l'ingestion d'acide sorbique sur la nutritionLANTEAUME, M. T; BANNER, C; QUENTRIC, Y et al.Médecine et nutrition. 1988, Vol 24, Num 1, pp 37-42, issn 0398-7604Article

A deadly aversion to porkFOURNIER, Pierre-Edouard; THUNY, Franck; GRISOLI, Dominique et al.Lancet (British edition). 2011, Vol 377, Num 9776, issn 0140-6736, p. 1542Article

Analysis of raw meats and fats of pigs using polymerase chain reaction for Halal authenticationAIDA, A. A; CHE MAN, Y. B; WONG, C. M. V. L et al.Meat science. 2005, Vol 69, Num 1, pp 47-52, issn 0309-1740, 6 p.Article

Kondensationsbrühung beim Schwein: ein praktikables Verfahren. I: Brüheffekt und Oberflächenkeimgehalt = Pig scalding using a condensation method : is it a practible one? 1. Scalding effect and surface bacterial countWOLTERSDORF, W; MINTZLAFF, H.-J.Fleischwirtschaft (Frankfurt). 1995, Vol 75, Num 9, pp 1077-1081, issn 0015-363X, 1127 [6 p.]Article

Effect of blast chilling on the bacterial quality and case life of pork = Effet de la réfrigération par ventilation sur la qualité bactériologique et la durée de conservation de la viande de porcGREER, G. G; DILTS, B. D.Canadian Institute of Food Science and Technology journal. 1987, Vol 20, Num 2, pp 94-97, issn 0315-5463Article

Application of pork fat diacylglycerols in meat emulsionsMIKLOS, Rikke; XUEBING XU; LAMETSCH, René et al.Meat science. 2011, Vol 87, Num 3, pp 202-205, issn 0309-1740, 4 p.Article

Effects of preslaughter management on the quality of carcasses from porcine stress syndrome heterozygous market hogsSTALDER, K. J; MAYA, J; CHRISTIAN, L. L et al.Journal of animal science. 1998, Vol 76, Num 9, pp 2435-2443, issn 0021-8812Conference Paper

Color measurements on pork and veal carcasses by fiber optic spectrophotometry = Mesure de la couleur des carcasses de porc et de veau par spectrophotométrie à fibre optiqueSWATLAND, H. J.Canadian Institute of Food Science and Technology journal. 1986, Vol 19, Num 4, pp 170-173, issn 0315-5463Article

Effect of pork lard content on the chemical, microbiological and sensory properties of a typical fermented meat product (Pitina) obtained from Alpagota sheepBOVOLENTA, Stefano; BOSCOLO, Daria; DOVIER, Simonetta et al.Meat science. 2008, Vol 80, Num 3, pp 771-779, issn 0309-1740, 9 p.Article

Determination and depletion of residues of carbadox, tylosin, and virginiamycin in kidney, liver, and muscle of pigs in feeding experiments = Dosage et disparition des résidus de carbadox, tylosine et virginiamycine dans les rognons, le foie et les muscles de porcs en cours d'essais nutritionnelsLAURIDSEN, M. G; LUND, C; JACOBSEN, M et al.Journal - Association of official analytical chemists. 1988, Vol 71, Num 5, pp 921-925, issn 0004-5756Article

The effects of spray chilling pork carcasses on the shrinkage and quality of pork = Effet de la réfrigération par aspersion de carcasses de porc sur la rétraction au froid et la qualité de la viande de porcJONES, S. D. M; MURRAY, A. C; ROBERTSON, W. M et al.Canadian Institute of Food Science and Technology journal. 1988, Vol 21, Num 1, pp 102-105, issn 0315-5463Article

Massive spontaneous superovulation in a sexually mature pigHUNTER, R. H. F.European journal of obstetrics, gynecology, and reproductive biology. 1985, Vol 19, Num 4, pp 261-266, issn 0301-2115Article

La carte proteomique : Un outil pour la determination de marqueurs des qualites de la viande de porcKWASIBORSKI, A; SAYD, T; CHAMBON, C et al.Viandes et produits carnés (Aubière). 2006, pp 237-238, issn 0241-0389, 2 p., HSConference Paper

Short-term feeding strategies and pork qualityGEESINK, G. H; VAN BUREN, R. G. C; SAVENIJE, B et al.Meat science. 2004, Vol 67, Num 1, pp 1-6, issn 0309-1740, 6 p.Article

Kinetics of 14C-furazolidone in piglets upon oral administration during 10 days and its interaction with tissue macro-molecules = Cinétique d'accumulation de furazolidone marquée au C14 dans les tissus de porcelets, au cours d'une administration orale durant 10 jours, et interaction avec les macromolécules des tissusVROOMEN, L. H. M; BERGHMANS, M. C. J; VAN LEEUWEN, P et al.Food additives and contaminants. 1986, Vol 3, Num 4, pp 331-346, issn 0265-203XArticle

Characterization of striping in fresh, enhanced pork loinsGOADING, J. P; HOLMER, S. F; CARR, S. N et al.Meat science. 2009, Vol 81, Num 2, pp 364-371, issn 0309-1740, 8 p.Article

Les valeurs nutritionnelles de la viande de porc : Analyses sur 9 pieces uvcVAUTIER, A.Viandes et produits carnés (Aubière). 2006, pp 81-82, issn 0241-0389, 2 p., HSConference Paper

Digestibilidad in vivo de la manteca de cerdo sobrecalentada = Digestibilité, in vivo, de saindoux surchauffé = In vitro digestibility of overheated lardJIMENEZ, S; RODRIGUEZ SUAREZ, A; VIDAUD CANDEBAT, Z et al.Grasas y aceites (Sevilla). 1986, Vol 37, Num 4, pp 194-196, issn 0017-3495Article

Résidus dans la viande de porc : Résultats des plans français de 2001 à 2004 = Residues in pork meat : Results of French initiatives between 2001 and 2004MIRCOVICH, C; BOZEC, A.Viandes et produits carnés (Aubière). 2006, Vol 25, Num 1, issn 0241-0389, 3-6, 26-27 [6 p.]Article

Sourness-suppressing peptides in cooked pork loinsOKUMURA, Tomoyuki; YAMADA, Ryoji; NISHIMURA, Toshihide et al.Bioscience, biotechnology, and biochemistry. 2004, Vol 68, Num 8, pp 1657-1662, issn 0916-8451, 6 p.Article

Consommation européenne de viandes: Le porc garde la têteMAROUBY, H.Viandes et produits carnés (Aubière). 2003, Vol 23, Num 6, pp 177-179, issn 0241-0389, 3 p.Article

Stunning and shackling influence on quality of porcine Longissimus dorsi and Semimembranosus musclesAALHUS, J. L; GARIEPY, C; MURRAY, A. C et al.Meat science. 1991, Vol 29, Num 4, pp 323-334, issn 0309-1740Article

Cholesterol oxides in Swedish food and ingredients : lard and bacon = Les oxydes de cholestérol dans les ingrédients et les produits alimentaires suédois : le saindoux et le lardNOUROOZ-ZADEH, J; APPELQVIST, L. A.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1989, Vol 66, Num 4, pp 586-592, issn 0003-021XArticle

Laryngopharyngeal mucosal injury after prolonged use of the ProScal™ LMA in a porcine model : a pilot studyGOLDMANN, Kai; DIETERICH, Joerg; ROESSLER, Marion et al.Canadian journal of anaesthesia. 2007, Vol 54, Num 10, pp 822-828, issn 0832-610X, 7 p.Article

The effect of diluted yoghurt on the gut microbiology and growth of piglets = Effet du yogourt dilué sur la microflore de l'intestin et sur la croissance des porceletsCOLE, C. B; FULLER, R; NEWPORT, M. J et al.Food microbiology. 1987, Vol 4, Num 1, pp 83-85, issn 0740-0020Article

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